Za info se prijavite


Uslovi kupovine

Plaćanje robe možete da obavite na 2 načina: platnom karticom, preko tekućeg računa

Kupovinu obavljate tako što kod proizvoda koji želite da kupite kliknete dugme "PORUČI". Kada ubacite u korpu sve željene proizvode, idite na opciju "Dalje poručujem"  i sledite dalja uputstva. Kupovinu ste obavili onda kada dobijete Račun ili Predračun.

Poručena roba će biti isporučena na željeno mesto u okviru 10 grobalja koja su sastavni deo JKP Pogrebne usluge - Beograd. Dostava robe je besplatna. Porudžbine primljene do 12h biće isporučene sutradan ako niste drugačije naveli ( primer je cveće možete da navedete datum i vreme kada želite da bude isporučeno i gde, Poručene usluge će biti izvršene u vreme koje ste naveli uopisu..

Važno obaveštenje za korisnike:

Nije moguće poručiti cveće za neka druga groblja koja nisu u skolopu našeg preduzeća. Isporuka opreme se vrši direktno u kapelu gde je smešten pokojnik ili na adresu gde je pokojnik. Da bi se izvršila isporuka potrebno je da bude obavljena prijava u dežurnom centru JKP Pogrebne usluge.

Politika zaštite potrošača:

Kupcu će proizvod koji je naručio biti isporučen u navedenom roku. Kupac ima pravo prigovora na kupljenu robu ili pruženu uslugu u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Privatnost podataka:

Privantne podatke koje šaljete na ovaj sajt biće korišćeni samo u svrhe zbog koje ste ih poslali. Ni jedna informacija neće biti prosleđena ili prodata drugim licima. Saloninfo je dužan da odgovarajućim tehničkim i organizacionim postupcima zaštiti Vaše lične podatke od zloupotrebe. Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o poverljivosti Vaših podataka molimo Vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Pristup vašim podacima je jedino moguć ukoliko se poseduje šifra i lozinka.